Fes un cop d'ull a la nostra història!

Xapó va nèixer cap al 1990 …

Els meus pares, l’Antonio i la Josefa van decidir iniciar un negoci, es volien dedicar a vendre pollastres a l’ast, i van començar treballant en un local al carrer Comerç a Riells i Viabrea . Aviat es van donar conta que el menjar de qualitat, prepara’t i cuina’t a l’ast tenia molt èxit entre els que van ser els nostres primers clients. I per diverses circumstàncies, relacionades amb la dificultat de trobar un bon local en el que instal·lar-se, van decidir optar per dedicar-se a vendre als mercats setmanals. L’èxit de la idea va quedar demostrat ben aviat, en contes de un sol local, ara tenim 14 parades als mercats setmanals de Catalunya i disposem d’un obrador amb magatzem i 4 parades mòbils preparades per a treballar a diari a diversos mercats.

Així va néixer la marca Xapó que té l’origen del seu nom en la paraula francesa “chapeau”. Els francesos per dir que una cosa els agrada molt diuen senzillament “chapeau”, i a casa van decidir adoptar el nom fent-hi alguns canvis. 

La nostra és la història d’una família que ha sabut sumar forces per convertir la idea que un dia van tindre els pares, en un negoci familiar que lluita a diari per renovar-se i adaptar-se als nous temps. I el millor de tot és que avui els pollastres a l’ast de Xapó són per treure’s el barret, com el primer dia.

Vols saber com continua la nostra història?

Visita’ns a facebook i comparteix la pàgina amb els teus amics